TheMix

TheMix

Gurmanzii de la TheMix spun ca localul lor nu este un simplu restaurant, ci un concept urban unde bucataria este dusa la rang de arta.

Spuneti-ne cateva cuvinte despre restaurantul vostru.

TheMix e mai mult decat un restaurant. Este un concept urban deoarece tineri profesionisti lucreaza cu pasiune si duc bucataria la rang de arta.

Pe un concept „fine dining”, echipa noastra a imbinat valori ca pasiune, implicare si seriozitate. Chef Rares Calota, prin ambitie si creativitate, ofera mixul potrivit clientilor nostri. Fie ca esti adeptul “comfy food” sau apreciezi latura gourmet a bucatariei, aici este locul unde vei fi suprins de gust, plating si savoare.

DSC_3261

De ce ati ales sa deschideti un business in domeniul culinar?

Pentru ca zi de zi suntem in miscare si traim intr-un mediu alert, dar totusi vezi frumosul in acele detalii din jurul tau. N-ai uitat sa asculti ecoul ce rasuna la orele de varf, insa abia astepti sa te opresti sa savurezi ziua intr-un ambient relaxant si confortabil, unde muzica buna sa-ti gadile urechile, iar mancarea desavarsita sa-ti cuprinda simturile. Suntem norocosi ca zi de zi facem ceea ce ne place!

De unde a aparut pasiunea pentru burgeri?

Toata lumea vorbeste despre burgeri. Gurmanzii de pe Instagram ii fotografiaza in toate barurile si restaurantele din oras unde, fara doar si poate, se gaseste cel putin un sortiment in meniu. Fie ca-ti place sau nu, burgerii reprezinta cea mai populara mancare a momentului, in special pentru masa de pranz. In timp, burgerul a devenit tot mai complex, cu tot mai multe ingrediente si sosuri.

Ce e special la burgerii vostri?

Pentru ca sunt gatiti cu pasiune chiar de catre Chef Rares Calota.

DSC_3251 DSC_3291

Unde ati mancat cel mai bun burger?

La noi la restaurant, desigur.

Ce conteaza mai mult atunci cand pregatiti un burger – gustul, aspectul sau timpul de executie?

Toate cele trei puncte sunt foarte importante deoarece toate cele trei il vizeaza pe comparator el isi doreste sa arate extraordinar, sa fie mai bun decat arata si sa ajunga foarte repede la el la masa atunci cand chiar le faci pe toate trei poti spune ca ai un burger perfect.

Care este reteta de burger preferata?

Reteta de burger preferata se bazeaza pe alegerea ingredientelor de sezon, sa avem un echilibru de 80% carne si 20% grasime, un sos home made, o rosie coapta bine, castraveti murati in saramura si o chifla brioche senzationala.

DSC_3287

Cat credeti ca va mai dura pana cand oamenii vor alege burgerii home-made, in locul celor de la fast-food?

Trecerea de la burgeri fast food la cei home-made a fost facuta atunci cand restaurantele au inceput sa introduca in meniu burgeri din cutturi alese de carne de vita si nu o simpla chiftea facuta din resturi de carne de vita tocata aruncata intr-o chifla si servita pe post de sandwich cu carne tocata de vita. Burgerul de azi arata evolutia culinara a unui produs slab cotat ce a fost reinventat, pastrand tehnica dar nu si materia prima

In cateva cuvinte, de ce ar trebui sa aleaga vizitatorii BurgerFest burgerii vostri?

Pentru ca sunt cei mai buni! Cine nu ar spune asta? In plus, retetele si combinatiile pe care le facem sunt diferite, excelente pentru un adevarat gurmand.

Ai ceva de zis?

comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>