The Flying Pig

The Flying Pig

Oamenii de la The Flying Pig spun ca abia asteapta le arate vizitatorilor BurgerFest cat de bine se mananca in restaurantul lor.

Spuneti-ne cateva cuvinte despre restaurantul vostru.

De la povestea porcului adus in valiza din Portugalia, de la o pofta, de la o idee, la aripi. Povestea The Flying Pig incepe in locul de bastina al carnii pe care o servim – porcul a zburat la propriu catre Romania si de aici au inceput testele pe prieteni. Cand toata lumea s-a lins pe degete, porcul iberic si-a luat zborul catre locatia din Bucuresti – a aterizat la The Flying Pig, pe Barbu Vacarescu numarul 201.

Restaurantul vine cu un concept nou pe piata noastra in sensul in care servirea preparatelor e diferita fata de un restaurant clasic. Pe langa preparatele din porcul iberic, servim sandwich-uri de mai multe feluri impachetate in hartie sau pe platouri din lemn ars, preparate romanesti, reinventate servite la borcane samd.

Locatia este o cantina reinventata, plecand de la design-ul acesteia si pana la modalitatea de asezare a meselor, astfel incat clientii pot sta la mese unii cu ceilalti chiar daca acestia nu se cunosc intre ei. Astfel se creeaza o atmosfera relaxanta pentru o intalnire la masa intre prieteni sau in pauza de masa.

DSC_3092

De ce ati ales sa deschideti un business in domeniul culinar?

De pofta… :)

De unde a aparut pasiunea pentru burgeri?

Burgerii sunt indragiti de marea majoritate a oamenilor. Pasiunea am facut-o de fapt pentru gustul carnii porcului iberic care este speciala, dar si in general. Am realizat ca daca alegem cu grija materia prima plus gustul incredibil al carnii mai sus mentionate, sansele de succes vor fi maxime.

Ce e special la burgerii vostri?

Toata materia prima a sandwich-urilor este foarte atent aleasa si realizata, plecand de la painea cu seminte foarte frageda, sosul secret si pana la sortimentele de carne folosite (porc iberic, vita black angus).

Unde ati mancat cel mai bun burger?DSC_3087

In Romania, la Flying Pig :)

Ce conteaza mai mult atunci cand pregatiti un burger – gustul, aspectul sau timpul de executie?

Gustul in primul rand, textura, servirea si aspectul intotdeauna.

Care este reteta de burger preferata?

Cea a burgerului de porc.

Cat credeti ca va mai dura pana cand oamenii vor alege burgerii home-made, in locul celor de la fast-food?

Cand va zbura porcusorul catre ei :), in momentul in care li se vor face livrari acasa… din punctual nostru de vedere, foarte curand.

In cateva cuvinte, de ce ar trebui sa aleaga vizitatorii BurgerFest burgerii vostri?

Pentru ca sunt diferiti de buni.

DSC_3100

Ai ceva de zis?

comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>