RE:Modelier

RE:Modelier

Filozofia celor de la RE:Modelier este simpla: atunci cand te simti foarte bine, ti se face foarte foame si foarte sete. Excelent! :)

Spuneti-ne cateva cuvinte despre restaurantul vostru.

RE:Modelier e o casa gandita pe 2 planuri esentiale pentru fericirea oamenilor: burger heaven la parter, si cocktail heaven la etaj. Am pornit acest loc din dorinta de a da oamenilor liberatea de a-si face burgerii fix asa cum ii vor. Astfel, la RE am adus conceptul de build your own burger. Ca sa completam experienta unei seri de going out, sus am creat un bar vintage, un loc de socializare unde ai parte de alte remixuri foarte misto, doar ca in pahar de data asta.

De ce ati ales sa deschideti un business in domeniul culinar?

Ramane valabila filozofia noastra de viata de la care am pornit si Modelierul: atunci cand te simti foarte bine, ti se face foarte foame si foarte sete. Si pentru noi chiar conteaza sa te simti foarte bine.

088 094

De unde a aparut pasiunea pentru burgeri?

Dintr-o greseala. Si ne-a placut atat de mult greseala asta care ne-a aruncat in valtoarea burgerimii bucurestene, incat am adus-o si in centru, la RE:Modelier. Avem deja 4 ani de Modelier in care am experimentat cu multe retete de burgeri, astfel ca ne-am pastrat traditiile din bucatarie la nivel de ingrediente si am adus tot ce-am invatat in acest timp si la fratele mai mic al Modelierului.

Ce e special la burgerii vostri?

Faptul ca fiecare om isi poate crea burgerul cum vrea. Am avut oameni care au vrut doar bucata de carne (for real), multi oameni care renunta la chifla si il mananca naked, oameni care au incercat sa puna cam toate ingredientele intr-un burger, avem burger cu carnati, cu vita jerk, am avut burgeri cu carne de cerb. Cam orice experienta cu burgerii #remodelier poate fi una atipica si surprinzatoare pentru ca mereu poate fi alta.

Unde ati mancat cel mai bun burger?

La noi. Nu ca e al nostru, dar chiar e bun. Si la prietenii din Brasov, la Bistro de’l Arte.

Ce conteaza mai mult atunci cand pregatiti un burger – gustul, aspectul sau timpul de executie?

In general, cam toate simturile. Vrei sa fie al naibii de bun, sa arate in asa fel incat sa pofteasca si vegetarienii si, pentru ca ti-e foame, sa vina inainte sa-l comanzi.

082 079

Care este reteta de burger preferata?

Acum ca putem alege sa ne facem burgerul cum vrem, nu prea mai exista un preferat all-time, exista preferinta in functie de pofte. Cu cheddar, cu ou ochi, cu baby spanac si feta, in lipie, in chifla cu crusta de cascaval, nici nu stim. Cert e ca daca cineva are o reteta preferata, sigur o poti comanda la RE:Modelier.

Cat credeti ca va mai dura pana cand oamenii vor alege burgerii home-made, in locul celor de la fast-food?

Vantul bate in directia schimbarii, dar asta nu inseamna ca nu va exista o categorie de oameni care nu va concepe sa plateasca mai mult pentru un burger de calitate cand exista varianta mai ieftina, chiar daca vorbim de un fast food unde burgerul e doar o ruda indepartata a unui burger home-made.

Ai ceva de zis?

comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>