Old Brick Pub

Old Brick Pub

Old Brick Pub a fost creat de patru prieteni buni care cred ca pot convinge pe oricine sa transforme momentele petrecute in restaurantul lor in clipe de relaxare si voie buna.

Spuneti-ne cateva cuvinte despre restaurantul vostru.

Este munca a 4 prieteni care au pus temeliile nu doar businessului ca parteneri, ci si a pubului in sine si asta pentru ca spatiul a fost amenajat de la zero. A fost o perioada solicitanta in care dupa serviciu “sala” o faceam la pub. Culmea este ca la etaj chiar este o sala de fitness. Pentru ca ne dorim sa fim aproape de clientii nostri, ne identificam mai mult in termenul de pub… suntem “prietenii” tuturor (“where friends meet” fiind si motto-ul nostru), atat ai celor care vor sa savureze o bautura, cat si ai celor ce doresc sa ia masa la noi.

DSC_7814 DSC_7804

De ce ati ales sa deschideti un business in domeniul culinar?

Pasiunea pentru tot ce-i bun “with a twist” :)

De unde a aparut pasiunea pentru burgeri?

Aminteam mai sus ca suntem cu totii gurmanzi. Pasiunea am dezvoltat-o treptat, in timp ne-am dat seama ca acest burger aparent banal poate fi reinventat si “personalizat” in atatea feluri incat te entuziasmezi doar vorbind despre asta.

DSC_7809

Ce e special la burgerii vostri?

Ne laudam cu chiflele home made, va spunem cu mana pe inima ca nu este usor sa pregatesti mereu chifle proaspete, insa este un plus pe care noi ni-l dorim pentru clientii nostri, lasand la o parte gustul inconfundabil. In rest, ne jucam cu imaginatia, iar in momentul de fata avem 8 sortimente de burgeri gata de savurat!

Unde ati mancat cel mai bun burger?

Eu fac parte din categoria de persoane care atunci cand sunt intrebate unde se mananca cel mai bine, raspund: acasa! Nimic nu se compara cu ce iti este drag si care este gatit cu suflet. Raspund si acum: la Old Brick Pub, care ne-a devenit a doua casa.

Ce conteaza mai mult atunci cand pregatiti un burger – gustul, aspectul sau timpul de executie?

As face un clasament, insa ar fi zadarnic pentru ca dupa mine un echilibru cat mai reusit, ca sa nu zic perfect, intre cele enumerate mai sus fac reteta unui burger de succes.

Care este reteta de burger preferata?

Ma tem ca nu va pot raspunde mai ales ca vorbim de un fel de mancare la care poti adauga mereu cate ceva.

DSC_7812

Cat credeti ca va mai dura pana cand oamenii vor alege burgerii home-made, in locul celor de la fast-food?

Cred ca avem de dus ceva munca de convingere; un burger home made este privit de multi cu reticenta. Parca “nu se pupa”, si asta din cauza industriei si a mediatizarii intense a fast food-ului. Pentru majoritatea, cuvantul in sine (“burger”) inseamna fast food. Ideea e sa guste si odata ajunsi in acest punct nu au cum sa nu observe diferenta.

In cateva cuvinte, de ce ar trebui sa aleaga vizitatorii BurgerFest burgerii vostri?

Daca nu din cauza “autenticului” promis macar din purul simt al curiozitatii si din dorinta de a juriza intre acel tip de fast food pe care cred ca il cunoaste toata lumea si ceea ce oferim noi.

DSC_7795

Ai ceva de zis?

comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>