Lupo & Co

Lupo & Co

Cei de la Lupo & Co spun ca ii bucura sa vada ca oamenii incep sa aprecieze din ce in ce mai mult mancarea buna gatita cu imaginatie si pasiune.

Spuneti-ne cateva cuvinte despre restaurantul vostru.

Am creat un restaurant asa cum am gasit nenumarate de-a lungul coastelor Mediteranei: simplu, fara pretentii, dar cu mancare buna si proaspata si atmosfera relaxata, insulara.

De ce ati ales sa deschideti un business in domeniul culinar?

Domeniul l-am ales datorita pasiunii pentru mancare, urmat de pasiunea pentru gatit, dar si pentru stilul boem de viata pe care il ofera.

De unde a aparut pasiunea pentru burgeri?

Pasiunea pentru burgeri a aparut atunci cand am incercat unul facut la o veche locanta in Philadelphia, unde din ingrediente simple, dar de mare calitate, fac burgeri ca acum 100 de ani.

DSC_3391

Ce e special la burgerii vostri?

Ce ar putea sa fie special la un burger? Carnea sa fie buna, de vita, proaspata si daca si painea e facuta cu grija atunci rezultatul e garantat. Eu pun branza gruyere si chutney de ceapa, dar fiecare are preferinte personale.

Unde ati mancat cel mai bun burger?

Evident in strainatate. Nu spun unde. Acolo folosesc toata carnea de la o vita, o toaca si o amesteca si e grozav. Au macelarul lor. Bucatareasa are o stea Michelin.

DSC_3359 DSC_3386

Ce conteaza mai mult atunci cand pregatiti un burger – gustul, aspectul sau timpul de executie?

Intotdeauna gustul!

Care este reteta de burger preferata?

Eu prefer un burger care nu are decat sare si piper adaugate la carnea tocata, iar alaturi o branza buna, guacamole, panceta, trufe sau porcini, dar in combinatie de maxim doua.

Cat credeti ca va mai dura pana cand oamenii vor alege burgerii homemade, in locul celor de la fast-food?

Oamenii deja aleg burgerii artizanali in detrimentul marilor lanturi care nu pot oferi aceeasi calitate, ci doar ingrediente false si fac asta de ani buni, deci ma bucura sa vad ca, incepand cu burgerii, oamenii incep sa aprecieze mancarea buna gatita in fata clientului cu imaginatie si pasiune.

In cateva cuvinte, de ce ar trebui sa aleaga vizitatorii BurgerFest burgerii vostri?

Ar putea sa aleaga burgerii gatiti de noi pentru toate motivele de mai sus, pentru a putea avea o parere obiectiva, trebuie sa incerci cat mai multe variante!

DSC_3375

Ai ceva de zis?

comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>