Hashtag Pub

Hashtag Pub

Cei de la Hashtag Pub vor ca toti clientii lor sa inteleaga ca o mancare buna nu este doar o nevoie, ci si o stare de bine. Si, de asemenea, ca burgerii lor sunt cei mai buni. :)

Spuneti-ne cateva cuvinte despre restaurantul vostru.

Am deschis Hashtag Pub in noiembrie 2015. Dorinta noastra a fost de a oferi clientilor atat o experienta culinara, cat si o modalitate de detasare de la aglomeratia, agitatia si galagia specifice Bucurestiului. A durat un an pana am gasit spatiul perfect, intr-o zona retrasa si mi-nu-na-ta! Meniul il schimbam constant. Incercam sa alegem mereu cele mai echilibrate feluri, in functie de sezon si de oferta locala.

De ce ati ales sa deschideti un business in domeniul culinar?

Pentru ca ne place ce facem. Orice progres vine din schimbare, iar noi cautam schimbarea in fiecare zi: fie ca este in meniu, fie ca este in decor, fie ca este intr-un cocktail nou. In acelasi timp, incercam sa ne educam clientii in a intelege ca o mancare buna este nu este doar o nevoie, ci o stare de bine.

DSC_3325

De unde a aparut pasiunea pentru burgeri?

La inceput ne placea sa-i mancam. Oriunde calatoream, nu ratam sansa sa incercam un burger local. Acum, ne place si mai mult sa-i gatim.

Ce e special la burgerii vostri?

Burgerii Hashtag sunt pregatiti 100% in bucataria noastra si asta ii face unici printre ceilalti burgeri. Chiflele le coacem in cuptorul cu lemne cat e ziua de lunga, asa ca sunt toate sansele sa va iasa mandre in intampinare! Nu contin niciun fel de agent de afanare si nici potentiator de aroma. Carnea folosita este de Black Angus. Sosurile, dulceata de ardei iute si toate celelalte toppinguri sunt, de asemenea, gatite de noi. Sa va mai spunem ca folosim numai cartofi proaspeti? Nu va mai spunem… :)

Chiar am putea sa facem o zi a portilor deschise pentru ca nu avem nimic de ascuns! Intr-o lume in care nu mai crezi ca mananci nimic natural, noi vrem sa demonstram contrariul, chiar daca efortul depus creste considerabil!

DSC_3335 DSC_3351

Unde ati mancat cel mai bun burger?

La Hashtag, evident. Motivele sunt cele de mai sus.

Ce conteaza mai mult atunci cand pregatiti un burger – gustul, aspectul sau timpul de executie?

Pentru noi gustul primeaza. Aspectul are, evident, un rol decisiv. Nu poti manca ceva cu pofta, daca vizual nu iti trezeste interesul. Am lasat timpul de executie la urma, nu pentru ca nu ar fi important, dar consumatorii de burgeri trebuie sa inteleaga faptul ca nu te poti astepta sa primesti un burger de o calitate ridicata in timpul in care iti este servit la un fast-food. La noi nu veti gasi carne gatita in avans, cartofi tinuti la cald sau altele. Lucrurile bune au nevoie de mai multa atentie.

Care este reteta de burger preferata?

Carne Black Angus cu cheddar la interior, ceapa caramelizata, un ketchup bun si castraveti murati. Aici nu e ca la shaorma, “cu de toate” nu inseamna ca e intr-adevar mai bun.

DSC_3298

Cat credeti ca va mai dura pana cand oamenii vor alege burgerii homemade, in locul celor de la fast-food?

Lucrurile s-au mai schimbat in ultimii 2 ani, iar burgerii home-made au deja publicul lor, care creste pe zi ce trece. Targetul este diferit, gusturile sunt diferite. Cu toate astea, nu ar trebui sa gasim intr-un pub/bistro un burger cu gust de fast-food. Atunci ceva este total gresit. Ne dorim ca oamenii ce aleg sa experimenteze un burger home-made sa se poata bucura de arome, texturi si calitate mult mai ridicate decat in cazul unui burger de la fast-food.

In cateva cuvinte, de ce ar trebui sa aleaga vizitatorii BurgerFest burgerii vostri?

Poate ca energia si pasiunea noastra nu muta muntii (desi noi asa am vrea :)), dar, cu siguranta, scoate la iveala burgeri foarte buni. Venim pentru prima data la BurgerFest, asa ca suntem “all-in”. Pregatim sosuri delicioase si chifle proaspete sa completeze de minune carnea suculenta de Black Angus. Cum ai putea sa nu incerci burgerii Hashtag?

Ai ceva de zis?

comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>