Grivita Pub & Grill

Grivita Pub & Grill

Cei de la Grivita Pub & Grill spun ca restaurantul lor este singurul loc din Bucuresti unde, intre un burger delicios si o bere rece, poti arunca linistit cojile de alune pe jos. Oare vor veni cu alune si la BurgerFest 2017?

Spuneti-ne cateva cuvinte despre restaurantul vostru.

Poate fi considerat cea mai deosebita gradina interioara, datorita abundentei de verdeata, si singurul loc din Bucuresti unde cojile de alune au libertate deplina pe podea.

De ce ati ales sa deschideti un business in domeniul culinar?

Datorita faptului ca ultimi 20 ani i-am petrecut in acest domeniu.

DSC_4823

De unde a aparut pasiunea pentru burgeri?

Pasiunea a venit la cererea clientilor.

Ce e special la burgerii vostri?

Faptul ca folosim o carne de calitate superioara.

Unde ati mancat cel mai bun burger?

Pana sa concepem noi actualul burger, fara pic de modestie, pot spune ca la Hard Rock Cafe.

DSC_4823 DSC_4836

Ce conteaza mai mult atunci cand pregatiti un burger – gustul, aspectul sau timpul de executie?

Toate cele trei aspecte si sa nu uitam ca este foarte importanta pasiunea cu care este facut.

Care este reteta de burger preferata?

Reteta clasica.

Cat credeti ca va mai dura pana cand oamenii vor alege burgerii home-made, in locul celor de la fast-food?

Pana acum un an, cand au fost la primul festival de burger din Romania si au inteles ce este acela un burger .

In cateva cuvinte, de ce ar trebui sa aleaga vizitatorii BurgerFest burgerii vostri?

Pentru ca avem o reteta foarte veche, cum de altfel si numele restaurantului Grivita este din anul 1928.

DSC_4808

Ai ceva de zis?

comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>