Cine gateste

Vezi cine gateste pentru tine la BURGERFEST si alege din cea mai variata oferta de burgeri pe care o poti avea la dispozitie, intr-un singur loc, timp de trei zile.

3Kombinat

3Kombinat s-a nascut din dorinta de a aduna trei lucruri extrem de importante in acelasi loc – prietenii, berea si burgerii.

read more

Baz Bistro & Lounge

Baz Bistro & Lounge este un bistro creat din dorinta de a oferi gurmanzilor cele mai delicioase retete pregatite de un chef cu experienta.

read more

Big John

Big John spune ca vizitatorii BurgerFest se pot astepta la un burger foarte bun gatit cu ingrediente de inalta calitate.

read more

Birria

Cei care se ocupa de Birria spun ca burgerii lor sunt gatiti cu pasiune si cu zambetul pe buze, iar asta ii face foarte speciali.

read more

Bistro de l’Arte

Bistro de l’Arte vine in Capitala pentru a le demonstra bucurestenilor ca cel mai bun burger se gaseste, de fapt, la Brasov.

read more

Blitz Café*Bistro

Cei de la Blitz Café*Bistro spun ca si-au dorit mereu sa deschida un bistro exact ca cel in care le-ar placea lor sa iasa cu prietenii. Si le-a cam iesit.

read more

BurgerBar

BurgerBar a fost creat in 2013, iar oamenii care l-au ajutat sa creasca se mandresc cu faptul ca este primul bar din Bucuresti dedicat exclusiv burgerilor.

read more

Burger House

Cei de la Burger House spun ca vin la BurgerFest ca sa le arate bucurestenilor unde pot manca cel mai bun burger din Cluj.

read more

Burger Peter

Cei de la Burger Peter spun ca vizitatorii BurgerFest ar trebui sa aleaga burgerii lor deoarece ei incearca mereu sa creeze gustul perfect.

read more

Burger Van

Cei care se ocupa de Burger Van spun ca le place sa creada ca au avut un cuvant de spus in declansarea revolutiei burgerilor din Capitala.

read more

Circus Pub

Cei de la Circus Pub abia asteapta sa inceapa BurgerFest 2017 ca sa le arate tuturor ce minunatii de burgeri au.

read more

Container

Cei de la Container ofera zilnic un meniu diversificat oamenilor care doresc sa ia o pauza delicioasa de la munca.

read more

Copper’s Pub

Cei de la Copper’s Pub spun ca pasiunea pentru burgeri a aparut din dorinta de a elimina eticheta de “fast-food” de pe ei.

read more

Epic Food

Oamenii de la Epic Food vor sa starneasca curiozitatea vizitatorilor cu niste burgeri preparati cu pasiunea pe care doar un gurmand o poate avea.

read more

Furgoneta

Baietii de treaba de la Furgoneta spun ca traiesc pentru a multumi oamenii care apreciaza mancarea gatita cu grija, sanatos si cu gust.

read more

Gourmet Street Food

Oamenii veseli de la Gourmet Street Food spun ca burgerii lor sunt 100% proaspeti si ca le place sa creada ca au un burger pentru toate gusturile.

read more

Grivita Pub & Grill

Cei de la Grivita Pub & Grill spun ca restaurantul lor este singurul loc din Bucuresti unde poti arunca linistit cojile de alune pe jos.

read more

Hard Rock Cafe

Cei de la Hard Rock Cafe spun ca oricine ar trebui sa guste, macar o data, un burger delicios ce se bucura de succes in peste 150 de tari.

read more

Hashtag Pub

Cei de la Hashtag Pub vor ca toti clientii lor sa inteleaga ca o mancare buna nu este doar o nevoie, ci si o stare de bine.

read more

Lupo & Co

Cei de la Lupo & Co spun ca ii bucura sa vada ca oamenii incep sa aprecieze din ce in ce mai mult mancarea buna gatita cu imaginatie si pasiune.

read more

Old Brick Pub

Cei de la Old Brick Pub cred ca pot convinge pe oricine sa transforme momentele petrecute in restaurantul lor in clipe de relaxare si voie buna.

read more

RE:Modelier

Filozofia celor de la RE:Modelier este simpla: atunci cand te simti foarte bine, ti se face foarte foame si foarte sete.

read more

Switch.Eat

Switch.eat este un restaurant care se mandreste cu ingredientele de calitate pe care le foloseste si cu pasiunea pe care o are pentru burgerii “altfel”.

read more

The Flying Pig

Oamenii de la The Flying Pig spun ca abia asteapta le arate vizitatorilor BurgerFest cat de bine se mananca in restaurantul lor.

read more

TheMix

Gurmanzii de la TheMix spun ca localul lor nu este un simplu restaurant, ci un concept urban unde bucataria este dusa la rang de arta.

read more

Zvetto Burger Bar

Cei de la Zvetto Burger Bar spun ca burgerii lor sunt 100% home-made si proiectati in asa fel incat sa se simta toate ingredientele.

read more

Burger Battle

Cel mai bun burger merita premiat. De aceea il cautam in doua competitii: una pentru profesionisti, adica restaurantele participante, si una pentru amatori, adica oricine crede ca stie sa faca un burger bun.

Inscrie-te!