Burger Peter

Burger Peter

Cei de la Burger Peter spun ca vizitatorii BurgerFest ar trebui sa aleaga burgerii lor deoarece ei incearca mereu sa creeze gustul perfect. Vom afla pe 19 mai daca le-a iesit.

Spuneti-ne cateva cuvinte despre restaurantul vostru.

Noi detinem doua puncte de lucru. Am inceput cu un punct de lucru de unde facem livrari si take-away, iar din octombrie anul trecut am deschis un mic restaurant – bistro. Suntem specializati pe burger, dar la restaurant mai servim pe langa acestia alte cateva preparate cum ar fi: coaste de porc, coaste de vita, salate antreu, deserturi. Experienta truck este mai noua, primul nostru eveniment de acest gen a fost la SAB Spring Edition, unde a fost o experienta noua si interesanta, cu rezultate foarte bune.

De ce ati ales sa deschideti un business in domeniul culinar?

Am ales un business in domeniul culinary deoarece lucrez de 15 ani in alimentatie publica. Cu toate ca meseria mea nu este de bucatar, pasiunea mea este bucataria, iar visul meu a fost sa am candva restaurantul meu.

DSC_2028

De unde a aparut pasiunea pentru burgeri?

In ultimii ani s-a dezvoltat foarte mult pe piata romaneasca acest concept al burgerilor. Am degustat produsul in cateva restaurante, mi-a placut ideea foarte mult si mi-am propus sa fac un burger mult mai bun decat ce servisem pana atunci in alte restaurante.

Ce e special la burgerii vostri?

Noi ne-am propus sa facem un gen de burger home-made. Toate retetele sunt gandite de noi, am facut mai multe incercari pana am reusit sa dam gustul perfect si sa cream un burger bine calibrat din punct de vedere al ingredientelor. Ne dorim sa facem un burger natural pe cat este posibil, astfel ca ne preparam singuri carnea si alte ingrediente pe care le folosim, precum dulceata de ceapa.

Unde ati mancat cel mai bun burger?

Fara falsa modestie am sa va spun ca ca burgerii preparati de noi pentru mine sunt cei mai buni. Asta mi-am dorit sa fac: cel mai bun burger.

DSC_2034 DSC_2024

Ce conteaza mai mult atunci cand pregatiti un burger – gustul, aspectul sau timpul de executie?

Ne bazam foarte mult pe gust, deoarece ne dorim sa ne impresionam clientii, iar acestia sa revina la noi cu placere. Insa foarte importante sunt si aspectul si timpul de executie si nu neglijam deloc nici ceste aspecte. Ne dorim sa servim clientilor un preparat gustos, placut ochiului, intr-un timp scurt.

Care este reteta de burger preferata?

Burgerul meu preferat este “Egg Burger”, care la noi are ca ingrediente rucolla, ou, branza brie, dulceata de ceapa. Insa, intrucat gusturile difera de la un client la altul, am incercat sa cream retete pentru toate gusturile.

Cat credeti ca va mai dura pana cand oamenii vor alege burgerii home-made, in locul celor de la fast-food?

Cred ca deja oamenii au inceput sa se orienteze catre acest gen de burger home-made in locul celor de la fast-food.

In cateva cuvinte, de ce ar trebui sa aleaga vizitatorii BurgerFest burgerii vostri?

Vizitatorii BurgerFest ar trebui sa ne aleaga pentru ca noi ne bazam foarte mult pe calitatea produsului si incercam intotdeauna sa cream gustul perfect. Si sigla noastra este “the most delicious in town”.

DSC_2014

Ai ceva de zis?

comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>