Burger House

Burger House

Cei de la Burger House spun ca reteta lor este unica in Romania si vin la BurgerFest ca sa le arate bucurestenilor unde pot manca cel mai bun burger din Cluj.

Spuneti-ne cateva cuvinte despre restaurantul vostru.

Burger House Cluj este un restaurant de tip fast-food, dar nu foarte fast deoarece absolut toata materia prima folosita este in stare naturala, nimic nu este semipreparat, totul se prepara in fata clientului in momentul in care plaseaza comanda.

De ce ati ales sa deschideti un business in domeniul culinar?

Am ales sa deschidem un business in domeniul burgerilor deoarece am fost foarte dezamagiti de calitatea acestor produse in Romania. Stiam ca se poate face ceva mult mai gustos.

De unde a aparut pasiunea pentru burgeri?

Sunt o persoana care a calatorit foarte mult, iar in trip-urile mele eram un mare consumator de fast-food, burgeri in special. De aici am facut o pasiune pentru acest produs. Ajunsesem sa incerc burgerii in fiecare oras in care ajungeam. Urmatorul pas a venit de la sine, prepararea lor de catre mine in bucataria proprie.

burger-house-cluj-19 3_favori_moldy_leaf_burger-0

Ce e special la burgerii vostri?

O calatorie in jurul lumii cu o degustare masiva de burgeri de pe toate continentele au contribuit la formarea retelor noastre.

Unde ati mancat cel mai bun burger?

Cei mai buni burgeri i-am mancat in orasul Sydney la un restaurant local.

Ce conteaza mai mult atunci cand pregatiti un burger – gustul, aspectul sau timpul de executie?

Pentru mine cel mai mult conteaza gustul.

Care este reteta de burger preferata?

Burgerul nostru preferat este cel cu gogsari murati si bacon. In restaurantul nostru burgerul se numeste “Smoke’n Fire”.

burger-house-cluj-22

Cat credeti ca va mai dura pana cand oamenii vor alege burgerii home-made, in locul celor de la fast-food?

Cred ca deja o mare parte din public prefera mancarea sanatoasa, preparata proaspat, fara conservanti.

In cateva cuvinte, de ce ar trebui sa aleaga vizitatorii BurgerFest burgerii vostri?

Produse proaspete fara conservanti. O reteta bazata pe o degustare din toata lumea (am vizitat 82 de orase de pe toate continentele). Reteta unica care nu am intalnit-o nicaieri in Romania.

Ai ceva de zis?

comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>