Burger Battle

There can be only one! De fapt, doi! Cautam cel mai bun burger pregatit de bucatarii localurilor participante, dar si cel mai bun burger gatit de amatori, oameni ca noi toti, pasionati de burgeri, dar si indemanatici in bucatarie. Competitiile se desfasoara sambata (amatori) si duminica (profesionisti), iar pentru fiecare am pregatit reguli si un juriu special.

Burger Battle

Sunt restaurant si vreau sa particip la competitia de profesionisti!

Inscrie-te!

Vreau sa particip la competitia de amatori

Prietenii tai spun ca faci cel mai bun burger? E timpul sa afli ce spun si altii, iar daca vei castiga, burgerul tau poate ajunge in meniul unui restaurant.

Inscrie-te!

Juriu Burger Battle PROFESIONISTI

FLORIN SCRIPCA (celebrul Chef Foa de la MasterChef) – lucreaza in domeniul culinar de la 14 ani si a avut ocazia sa practice meserie inclusiv intr-un restaurant din reteaua Jamie Oliver si intr-un pub cotat in catalogul Michelin. Este acum creierul echipei de bucatari Flavours Food Design.

OANA TITICA – scrie despre mancare pe chicineta.ro, face farfurii cu mesaje si crede ca „mancarea este unul dintre cele mai bune lucruri care ni se intampla in viata si care ne defineste identitatea – ca indivizi si ca societate”.

GIOVANNI PISELLI – gateste de la 16 ani, a absolvit celebra scoala de maestri bucatari „Instituto Alberghiero” si a gatit in hoteluri de lux si restaurante distinse cu stele Michelin din Italia, Germania si Elvetia. Desi este originar din Napoli, considera ca „burgerul poate lupta de la egal la egal cu pizza pentru cucerirea consumatorilor europeni”.

Juriu Burger Battle AMATORI

CLAUDIA NECULAE – finalista a concursului MasterChef si pasionata pana in maduva oaselor de tot ce rezoneaza cu mancare delicioasa, Claudia face parte din echipa creativa TOMI, in cadrul careia gateste, testeaza, inoveaza si identifica cele mai bune retete si metode pentru a pune in valoare produsele companiei.

ALEX CIRTU – fost profesor de engleza la British School of Bucharest, a ramas de acolo doar cu porecla „Teacher”, pentru ca dupa ce a participat la MasterChef, si-a dat seama ca pasiunea pentru gatit trebuie sa devina job full-time. Zis si facut. A trecut rapid de la gatitul acasa in bucatariile unor restaurante de top, la evenimente si chiar a gatit pentru Familia Regala a Romaniei. Isi dezvaluie secretele pe canalul YouTube „BucatarasTV”.

Program