Blitz Café*Bistro

Blitz Café*Bistro

Cei de la Blitz Café*Bistro spun ca si-au dorit mereu sa deschida un bistro exact ca cel in care le-ar placea lor sa iasa cu prietenii. Si le-a cam iesit.

Spuneti-ne cateva cuvinte despre restaurantul vostru.

Blitz Café*Bistro a aparut in 2012, dar din 2015 l-am reinventat sub un nou management si sub un nou concept de social bistro. Astfel, am imbinat mancarea si design-ul intr-un unic scop pentru clienti, acela de a le oferi cadrul ideal pentru o relaxare cu prietenii, fie ca e vorba de pranz sau de o iesire la care berea are nevoie si de-un burger bun sau de-o pizza alaturi. In rest, le lasam microfonul clientilor nostri, sa-si dea ei cu parerea, noi urmand sa ne asumam atat laudele, cat si criticile.

De ce ati ales sa deschideti un business in domeniul culinar?

Pasiunea e cea care sta la baza intentiei, dar si faptul ca am dorit sa cream un loc pentru prieteni, un loc cu voie buna, fara fite si false pretentii. Am vrut sa facem un bistro exact ca cel in care ne-am fi dorit sa putem iesi si noi cu prietenii nostri.

DSC_1826

De unde a aparut pasiunea pentru burgeri?

Burgerul nu mai e demult doar un produs de fast-food, a spart granitele acestei zone, devenind cumva un produs premium pe care si-l poate permite oricine. Burgerul e soul food, comfort food, dar poate fi si o delicatesa, si asta s-a intamplat si in Romania prin efortul si creativitatea multor locatii si bucatari. N-ai cum sa nu iubesti burger-ul si fix de aceea il avem si noi in meniu, pentru ca e un preparat de iubit. :)

Ce e special la burgerii vostri?

Nu am reinventat roata, nu avem cei mai cu mot burgeri, dar ce e sigur e ca sunt buni de tot. Ne mandrim cu faptul ca ne procesam si ne condimentam singuri carnea, iar retetele sunt inspirate din experientele noastre culinare combinate cu multa imaginative. Avem niste sortimente de burger foarte interesanti care combina niste gusturi atat orientale, cat si americane, mix adaptat la gustul european.

Unde ati mancat cel mai bun burger?

Nu avem o problema in a ne promova prietenii, asa ca putem spune ca printre cei mai buni burger degustati au fost la RE-MODELIER (bineinteles dupa ai nostri) :)

Ce conteaza mai mult atunci cand pregatiti un burger – gustul, aspectul sau timpul de executie?

Suntem ipocriti daca spunem ca aspectul nu conteaza, ba conteaza chiar foarte mult. Asa ca nu facem rabat la calitate pentru un timp de executie scurt (desi ca om de afaceri stiu ca timpul mai scurt livreaza mai mule produse = mai multi bani) si incercam sa combinam cele 3 elemente in urmatoarea ordine: 1. Gustul 2. Aspectul 3. Timp de executie.

DSC_1819 DSC_1842

Care este reteta de burger preferata?

Cu clasicul nu dai gres niciodata, dar noua ne place sa credem ca din meniul nostru ORIENTAL BURGER CU SOS LABNEH este un super burger (fara falsa modestie).

Cat credeti ca va mai dura pana cand oamenii vor alege burgerii home-made, in locul celor de la fast-food?

Burgerii home-made deja au un fan base foarte mare, dar asta nu inseamna ca burgerii tip fast food au murit sau sunt pe moarte; din pacate, asta cred ca nu se va intampla niciodata.

In cateva cuvinte, de ce ar trebui sa aleaga vizitatorii BurgerFest burgerii vostri?

Pentru ca avem niste retete clasice pentru gusturile traditionale in materie de burgeri, dar vom veni si cu niste retete unice pentru piata noastra, pentru cei mai aventurieri in ale degustarii. Deci vom avea burgeri pentru toate poftele, iar calitatea va fi elementul comun pentru ambele tipuri de burgeri. Asadar, va asteptam la cortul Blitz. 😉

DSC_1812

Ai ceva de zis?

comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>