Big John

Big John

Big John spune ca intalnirea cu burgerii a fost dragoste la prima vedere si ca vizitatorii BurgerFest se pot astepta la un burger foarte bun gatit cu ingrediente de inalta calitate.

Spuneti-ne cateva cuvinte despre restaurantul vostru.

Un loc cald, urban, unde tot timpul se intampla ceva nou, de la meniu pana la evenimente. O locatie in care owner-ul este si chef. Un loc in care clientii pot incerca atat preparate din meniu cat si preparate noi inca din faza de testare. Avand in vedere ca suntem si un food lab vom incerca tot timpul retete noi in combinatii inedite. Locatia este in curs de finalizare, speram pana la mijlocul lunii Iunie sa fie deschisa. Momentan suntem mobili cu foodtruck-ul.

De ce ati ales sa deschideti un business in domeniul culinar?

Avand in vedere ca eu si echipa mea avem o experienta de peste 15 ani in domeniu era urmatorul pas logic.

De unde a aparut pasiunea pentru burgeri?

Intalnirea cu burger-ul a fost “dragoste la prima vedere” acum mult timp. Profilul de bucatarie in care am activat in ultimii ani nu a avut un meniu in care sa-si gaseasca loc si burger-ul si astfel a trebuit sa las aceasta pasiune la o parte. Odata cu aceasta explozie a produsului pe piata, aceasta “dragoste” a renascut.

20170516_163055

Ce e special la burgerii vostri?

Toate ingredientele sunt atent selectionate. Acordam in primul rand o atentie deosebita pentru elementul principal carnea de burger pe care ne-o preparam singuri. Intotdeauna incercam sa oferim mai mult clientilor nostri, suntem in permanenta cautare de produse mai bune, mai proaspete.

Unde ati mancat cel mai bun burger?

In zona de sud a Americii, in Georgia. Cultura lor pentru burger este foarte mare.

Ce conteaza mai mult atunci cand pregatiti un burger – gustul, aspectul sau timpul de executie?

GUSTUL, dar fara a exclude si celelalte aspecte.

Care este reteta de burger preferata?

Pe langa cel clasic, ne place cel de rata cu usoara aroma de portocala si branza brie.

Cat credeti ca va mai dura pana cand oamenii vor alege burgerii home-made, in locul celor de la fast-food?

Cred ca deja au inceput. Din pacate (sau din fericire), un burger home-made nu se poate compara niciodata cu unul de la fast food. Procesul de productie, costurile si calitatea materiei prime, timpul de executie sunt total diferite. Desi intotdeauna cel de fast food va fi mai ieftin, cel home-made va fi intotdeauna mai bun.

In cateva cuvinte, de ce ar trebui sa aleaga vizitatorii BurgerFest burgerii vostri?

Pentru un burger foarte bun, corect gatit cu ingrediente de inalta calitate si, nu in ultimul rand, servit cu drag de o echipa de oameni minunati.

Ai ceva de zis?

comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>