Baz Bistro & Lounge

Baz Bistro & Lounge

Baz Bistro & Lounge este un bistro creat din dorinta de a oferi gurmanzilor cele mai delicioase retete pregatite de un chef cu experienta.

Spuneti-ne cateva cuvinte despre restaurantul vostru.

Baz Bistro & Lounge este un bistro dedicat tuturor celor ce sunt pasionati de mancare, arta, gust, savoare. Imbinate, ele ofera cele mai delicioase retete, preparate cu multa dragoste de catre un chef experimentat si pasionat de munca sa.

De ce ati ales sa deschideti un business in domeniul culinar?

A fost o oportunitate acum multi ani de a avea un restaurant pe litoral, dupa care am continuat acest business si in Bucuresti, sub alt nume, dar cu aceleasi rezultate deosebite.

DSC_2661

De unde a aparut pasiunea pentru burgeri?

In ultima perioada exista acest trend cu burgeri, asa ca am zis sa facem si noi pasul acesta, sa ne luptam cu intreaga piata, si din fericire am dovedit ca avem cu ce sa ne luptam si avem printre cei mai buni burgeri din oras.

Ce e special la burgerii vostri?

Avem un chef bucatar, pe nume Orlando Zaharia, care s-a ocupat de retetele noastre, consider ca experienta lui este “speciala” pentru burgerii nostri.

DSC_2653 DSC_2648

Unde ati mancat cel mai bun burger?

La Baz , evident ! :))

Ce conteaza mai mult atunci cand pregatiti un burger – gustul, aspectul sau timpul de executie?

Gustul este cel mai important, din punctul nostru de vedere, dar in aceeasi masura si aspectul si timpul de executie sunt importante, nu cred ca poti avea succes daca lipseste un “ingredient” din acestea 3.

Care este reteta de burger preferata?

Burger-ul de rata este burger-ul vedeta la noi in locatie, desi traditia burgerului este cu burger de vita, ne mandrim ca am creat ceva deosebit.

Cat credeti ca va mai dura pana cand oamenii vor alege burgerii home-made, in locul celor de la fast-food?

Asta ar insemna ca fast-food-urile sa dea faliment, ceea ce nu cred niciodata. Nu cred ca McDonald’s ar putea fi inlocuit vreodata cu burgerii home-made, in schimb cred ca asta tine doar de oameni, unii vor manca mereu la McDonald’s sau fast food si unii vor sa manance mai sanatos. Cred ca sunt categorii diferite de oameni.

In cateva cuvinte, de ce ar trebui sa aleaga vizitatorii BurgerFest burgerii vostri?

Ne mandrim cu produsele noastre, am evoluat foarte mult si suntem foarte mandri de ce producem. Avem produse unice, retete proprii facute de noi, de la sosuri pana la carne, absolut hand-made creat totul.

DSC_2628

Ai ceva de zis?

comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>